Hodnocení terapií a kurzů EFT


Hodnocení terapií

Dobrý deň pani Martinka.
Chcem sa Vám poďakovať za pomoc a radu, ktorú ste mi poskytla pri hľadaní (a pred pohovorom) mojej práce. Vykonala som Vaše pokyny tak, ako ste mi napísala a pohovorom som prešla bez problémov a o dva týždne som bola prijatá. Dnes mám už novú, o niečo náročnejšiu prácu o ktorú by som si v minulosti netrúfla požiadať.
Myslím si, že EFT naozaj funguje a ak funguje len ako placebo efekt, musím povedať, že je to skvelé, pretože uveríme tomu pozitívnemu a pomôže nám to prekonať prekážky, ktoré nám naozaj niekedy bránia dostať sa vpred. Srdečná vďaka.

S tanislava

"Dobrý den,
byla jsem u Vás 12.7.2013 s tím že mě trápí nízké sebevědomí, nedokážu se radovat ze života, mám strach komunikovat s rodiči mého přítele, špatně jsem nesla to, jak mě přítel hodnotil, až nakonec jsme se dopracovaly k mému traumatu z dětství, kdy mi bratr říkal jak jsem hloupá. Musím říct, že po Vašem sezení se mi velmi ulevilo a spousta negativních myšlenek mě opustila. Bylo velmi příjemné si najednou povykládat s rodiči mého přítele a nemít strach, přítel mě nehodnotí a připadám si vedle něj jako rovnocenný partner.
Díky Vašim radám, které jste mi poslala do mailu jsem začala EFT zkoušet i sama doma. Zjišťuji kolik věcí se dá tímto vyřešit anebo alespoň zlepšit.
Dlouho jsem hledala pomoc a jsem ráda, že jsem na internetu našla právě Vás.
Děkuji Vám za lidský přístup, pomoc a že jste mi ukázala směr, jakým je možné se dát
".

"Dobrý den paní Martino,
Nemohu si odpustit Vám nepoděkovat za velikou pomoc s mým tříletým problémem s partnerovou matkou.
Díky jednomu sesení s Vámi a eft je po problému a už se ten pocit ani nevrací. Všechno je jinak a i "tchýně" se ke mně chová mnohem lépe.
Je to hotový zázrak, protože EFT nám pomohlo i na zdravotní problémy dcery . Všechny problémy zmizely s EFT skoro okamžitě.
Jsem plná dojmů :) :)"

5.6.2013 - klientka si přála zůstat v anonymitě

"Moje terapie nepatří do kategorie vteřinových zázraků. Přišla jsem s tím, že mám problém s chybami. Dělám je často a každá je pro mne obrovský otřes. Ani jsem si neuvědomila a během týdne, dvou jsem to, co bych dříve chybou nazvala, už tak neprožívala. Začala jsem se víc chválit a více si cenit toho, co umím. To, co neumím se doučím.
Další záležitost, se kterou jsem přišla, bylo najít si místo blíž bydliště. To se nestalo, protože jsem v tomto nebyla aktivní. Změnila jsem způsob dopravy do zaměstnání a jsem stále spokojenější tam, kde jsem. Možná, že mám stále nějaký blok ohledně zaměstnání v okolí. Možná, že se ještě bojím, že bych tak spokojená nebyla. Zatím to neřeším. Užívám si toho, co je.
Moc děkuji za pomoc."
Lenka Káčerková

"S terapií jsem byla velmi spokojená a to hlavně proto,že výsledky byly k poznání již po prvním sezení. Hodnotím tedy velmi kladně okamžitou účinnost. I když jsem tento druh terapie zkusila a vůbec jsem o ní slyšela poprvé v životě, hodně mě překvapila. A pokud člověk opravdu přijde s nějakým problémem a chce ho doopravdy řešit bez pomoci medikamentů,tak je to naprosto báječná věc. Určitě doporučuji!"
Hana

"Dobrý den, byla jsem u Vás s problémem otěhotnění. Přestože těhotenství se ještě nepodařilo, cítím se po Vaši terapii klidná a vyrovnaná. Depresivní stavy ustoupily a já se dívám do budoucna s nadějí a optimismem, ať už další dítě příjde nebo ne. Děkuji Vám."
Jana Haňáková

"S terapii jsem byla spokojena. prinesla mi ulevu, uvolneni. Hodlam v terapii pokracovat."
Jana S

"Výborná paní terapeutka, rady používám v praxi, hodně mi pomáhají."

"Dobrý den, podstoupila jsem u Vás metodu EFT. S terapií jsem byla spokojená (i s následnou pomocí prostřednictvím mailu, kdy jste mi radila co a jak mám dělat) a myslim, že mi z 80% pomohla. Moje stavy úzkostí a paniky se výrazně zlepšily. Děkuji"
Pavla

"Dobrý den paní Přichystalová, sezení se mi opravdu líbilo, myslím si že mi to pomohlo a používám ji i dál, když se vyskytnou nějaké problémy. Děkuji za vše."
Ivana Dračková

"Minulý týden jsem byla u Vás ohledně mé dcerky (zadrhávání). Když jsem přijela domů, problém se zdál stejný, ale do týdne se řeč velmi zlepšila. Dokonce ve čtvrtek dcerka přišla ze školky a sama říkala, že už nekoktá, nevím jak na to přišla, doma se mluvilo vždy o zadrhávání. Dále jí zkouším vyťukávat, jak jste mi ukázala a uvidíme, zda nám vše vydrží.Děkuji a přeji hodně štěstí"
Ladislava, srpen 2011

Hodnocení kurzů

"Zdravím Martino,
Váš seminář Léčení vnitřních zranění byl úžasný a jsem nesmírně ráda, že jsem ho absolvovala, jednoznačný přínos!:) Baví mě i soukromá sezení, pokaždé odejdu nabitá pozitivní energií, která ve mně zůstává ještě dlouuuho poté:)"  (Šárka, listopad 2014).

"Ta sobota pro mne byla zážitkem. Bezprostřední, kultivovaná, se širokým přehledem a hlavně osobním zaujetím a prožitkem předáváte informace o této metodě tak, že jsem nebyl "na kurzu" , ale jeho účastníkem
s možností aktivního zapojení , třídění pocitů a myšlenek.
Informace se nyní "vsakují", nejvíce mi dělá problém se specifikací problému, utřídění víru nápadů a myšlenek a jejich spojování. Snad se to časem podá. Znovu jsem si uvědomil, jak věcně a rychle jste byla schopna pomoci druhému s uchopením problému a jeho zpracování.
Klepu, jak to jde, mám pocit, že než se se spoustou problémů vyrovnám, narostou mi na lebce výrůstky.
Děkuji za ten den a těším se na další."
MUDr Jan Smýkal

"Ahoj Martino,
vracím se k semináři o hubnutí. Bylo to moc fajn, příjemná atmosféra, pocit, že Danu s Petrou už znám dlouho. I když jsme se všichni setkali poprvé. Neměla jsem problém svěřit se nahlas s tím, z jakých důvodů musím řešit svou nadváhu. Bylo fajn, že seminář probíhá v malém počtu zúčastněných. Bylo tak možné projít přímo pod tvým vedením celé "ťukání" individuálně u každého z nás. A pak si také "odťukávat" své vlastní věci, když jsi procesem prováděla někoho jiného - prostě se k tomu jen připojit a řešit si v duchu svou vlastní "věc". Za mě konkrétně, je pro mě největším zjištěním a přínosem ze semináře to, že mi k trvalému zhubnutí nepomůže nějaký přísný stravovací režim, protože na konci semináře jsem objevila, že můj problém s nadváhou začal už v pubertě, v souvislosti s hodnocením, které o mě před někým nahlas vyslovil můj otec. Bylo to pocitově velmi silné a seminář odkryl mé zraněné emoce z té doby. Je fajn, že jsem na semináři zřejmě přišla na dost konkrétní situaci, která můj boj s váhou mohla spustit. Vím teď, kam zaměřit svou energii. Možná to už zvládnu sama. Pokud ne, vím, že se na tebe mohu obrátit a jít přímo k jádru svých kil navíc. No, teorie mi šla vždycky líp než praxe. Seminář o hubnutí mi ukázal, že pokud si člověk vyřeší vlastní sebeúctu, zranění z dětství a různých situací, vyřeší se nadváha asi samovolně. Takže mi to pomohlo, pochopit, kde hledat, kde už nehledat. A určitě se s manželem oba přihlásíme na seminář o sebeúctě. Tento seminář byl jako první krok, který je potřeba udělat, abychom vůbec našli správnou cestu. Moc díky, určitě se zase uvidíme."
(Marcela, Hubnutí s EFT, 27.1.2014)

"Ahoj Marti ,
omlouvám se , že píšu až teď , ale chtěla jsem si možná nechat nějaký čas na usazení svých pocitů a myšlenek . Asi jsem chtěla napsat co nejvýstižněji, jak jsem nedělní kurz vnímala , ale zároveň jsem zjistila, že není potřeba vymýšlet nic složitého, protože to jednoduše bylo strašně příjemné a pro mne přínosné setkání. A to nejen tím, že dokážeš vše pojmenovat a uchopit tak, jaké to ve skutečnosti je, nenásilně navést lidi , aby si konečně uvědomili a zjistili jak se věci doopravdy mají ....ale hlavně i tím , že na mne působíš velice milým, laskavým , nevtíravým a nepovyšujícím dojmem a to je moc sympatické zvláště v tak choulostivých otázkách , které se týkají lidského chápání , duše , zdraví ... Dokážeš dát vše do souvislostí a svým přístupem a i příkladem vedeš lidi , aby prozřeli , ale hlavně aby začali sami na sobě pracovat, že oni jsou "strůjci svého štěstí" a že to nikdo jiný za ně neudělá .... a za to Ti mockrát děkuji , nevím, jak jinak by se to dalo vyjádřit , než tímto upřímným díkem a vděčností, že jsi se objevila na mé cestě poznávání a objevování sama sebe . Přeju Ti Marti, mnoho energie , lásky a porozumění v další, pro Tebe možná nové etapě života a budu se těšit snad na nějaké , zase tak milé setkání . Po kurzu jsem se cítila opravdu moc hezky."
(Bára, Základní kurz EFT - 26.1.2014)

"Milá Martinko,
moc děkuji za sobotní kurz, nesmírně mě to obohatilo a rozšířilo moje obzory.Po kurzu jsem si uvědomila spoustu věcí a vyzkoušela, že metoda EFT opravdu funguje, i když je to někdy dřina pracovat se svými pocity :)
Jste úžasná bytost.Budu se těšit na další setkání.
Děkuji...
" (Blanka, Základní kurz EFT, listopad 2013)

"Krásný dobrý večer,
na úvod bych chtěla říct, že kurz se mi moc líbil. Byla jsem nadšená a každopádně bych chtěla jít na další kurz Zákon přitažlivosti :). Bylo neskutečné již na úvodním kurzu cítit změnu na sobě. Cítit, jak problém, který byl tak silný a zdál se nevyřešitelný, který mě trápil, pomalu ťukáním odcházel, uvolňoval se. Děkuji za tuto příležitost :) Snažím se ťukat jak to jde, ale já jsem člověk, který na všechno potřebuje klid a toho se mi bohužel moc nedostává :("

(Lidka M., Začínáme s EFT, červen 2013)

"Ahoj Marti, sedím a přemýšlím, jak vyjádřit to, co citím, že jsem si přivezla nejen z kurzů EFT, ale i z indivviduální terapie u Tebe. Slovy je to těžko uchopitelné, ale zkusím to. Bylo to super po všech stránkách. Nejen metoda EFT, kterou jsi nám pochopitelně a prakticky představila, ale hlavně tvoje lidská stránka, protože bez té by metoda (ač třeba úžasná) zůstala pouze metodou. Jsem poměrně z velké dálky, ale stálo to zato. Dostala jsem od tebe to nejcennější za poslední léta, kdy jsem se potýkala s depresemi a nezdarem, naději. A za to Ti z celého srdce děkuji.
(Míša, květen 2013)

"Milá Martino,
moc Ti děkuji za kurz „Začínáme s EFT, který mě opravdu moc pomohl!! Osobně jsem zde vyťukávala moje velmi špatné pocity vůči zaměstnavateli. Problém byl navíc spojen i s dlouhodobějšími bolestmi břicha. Musím říct, že bezprostředně po kurzu se mé pocity opravdu výrazně zlepšily, odplynula veškerá zloba a všechny špatné emoce, které jsem v sobě nosila cca půl roku a každodenně se jimi zabývala a trápila. Najednou jsem se s nimi vypořádala, jako mávnutím kouzelného proutku. A k mému překvapení ze dne na den odešly i bolesti břicha! Toto hodnocení píši s více než měsíčním odstupem, a mé problémy ani bolesti se ani jednou nevrátily… Sama bych předtím nevěřila tomu, že je to možné, protože jsem typ člověka, který problém omílá neustále dokola a hrabe se v něm pořád znovu a znovu. A najednou jsem se snad poprvé v životě přestala ze dne na den v problému hrabat. Prostě jsem ho jednoduše pustila z hlavy:) Četla jsem pár knížek o tom, že je nejlepší věci, které nemůžeš změnit, prostě neřešit a pustit je z hlavy, vypořádat se s nimi jednou provždy... velmi moudrá myšlenka, ale nikdy jsem nevěděla, jak ji uskutečnit. Až teď mám pocit, že jsem to díky EFT dokázala a určitě půjdu touto cestou dál. A doporučuji ji každému, i těm, kteří (stejně jako já dříve) nevěří, že si k odstranění problému nebo ke změně svých pocitů můžou dopomoci sami. Anebo věří a zkouší to různými metodami, ale zatím nebyli úspěšní.
Díky moc Martino, především také za tvůj plně lidský a chápající přístup, jsi moc sympatická a pohodová učitelka, se kterou bylo příjemné strávit celý den a učit se od ní!!"
(Petra V., Začínáme s EFT, 30.9.2012)

"Přeji pěkný večer :-) Píšu ti, protože ti chci poděkovat za páteční semniář! strašně moc ......zkusím to popsat, ale jde mi to těžko, protože si připadám, že jsem teď spadla "z marzu" nebo odkudkoliv ... a teď tady sedím a vstřebávám to, tak moc to na mne zapůsobilo, že sedím s tichým mlčením a pokyvováním ... ale v 100% ně dobrém slova smyslu........jako by prostě nevím co říct, protože teď to je ono ! TO je prostě to ono, ty kostky v mé hlavě zapadly ! našli místo, směr, to ono, co jsem nemohla doposud najít a chodila okolo, tápala ... Mám chvilkama obrovské vlny vnitřní radosti, síly, cítím, že jsem pootevřela tu cestu, našla TY dveře ... :-) Mě je tak dobře ... !"(Veronika Z., Zákon přitažlivosti s EFT, 28.9.2012)

"Ahoj Marti. Jsem moc vděčná, že jsem se mohla kurzu -Začínáme s EFT, zúčastnit. Děkuji za všechny informace a krásný přístup. A hlavně za to, že jsi nám dala naději, že pomocí EFT se dá spoust problémů zvládnout. Ta naděje mi dala hrozně moc a budu teď na sobě pracovat (ťukat) a snažit se tak zbavit svých problémů, které si stále nosím v hlavě. Měj se moc hezky a ještě jednou dík za vše." (Věra O., Začínáme s EFT, 8.9.2012)

"Ahoj Marti, už jsem ti psala na FB, ale napíšu zase..předem povoluji klidně přepasování na tvé stránky, pokus budeš z jakéhokoliv důvodu chtít :)
Mě osobně Tvoje EFT naprosto dostalo! :))
Doslova a do písmene jsem si ho přivezla domů a okamžitě začala praktikovat...začala jsem na Radkovi, protože měl fyzický problém a bolesti...ihned jsme EFT vpustili do našich životů..vlastně jsem si to na něm vyzkoušela..přiznávám se, že mi to šlo, že jsem s využitím materiálů, které jsme od tebe dostali, dokázala metodu okamžitě aplikovat ( i když jsem měla na semináři obavy, jestli zvládnu tvořit věty - ale pokud se člověk dostane do toho stavu, buď emočního nebo fyzického, najednou to všechno vylízá a věty vyskakují jako houby po dešti..jen se nesmí člověk kontrolovat a hlídat a peskovat ) ..Radek akorát chtěl, ať mu to ukážu, ať ho provedu, že pak se pokusí metodu vyzkoušet sám na sobě..do 15 minut se problémy fyz. charakteru téměř vytratili...chechtali jsme se, byli jsme šťastní..do druhého dne to odešlo úplně :)
Poté jsem to ještě Radkovi ukázala na sobě, pustila jsem se do mých bolavých zad..v jedné chvíli přišla lítost ( uvědomila jsem si, proč si tu tíhu nesu, a že vlastně ani není moje, ale druhých lidí - začala jsem si vyčítat to, co si o mě myslí ti druzí v jejich nevědomosti či bujné představivosti, a vzala to za svůj problém..no to je ale bláznovství :)) ) a pak jsem na zádech, v místě bolesti ucítila velké pálení..musela jsem na chvíli přestat, protože mě to vylekalo, pak jsem EFT dokončila..ještě jsem to projela na výčitky a lítost, vodopády slz se kutálely, a pak...pak jsem celý zbytek soboty jsem cítila pocity štěstí - v takových návalech neboli vlnách :)
Druhý den po probuzení byla bolesti zad z 10 na 4!..po 4 letech...a dnes po probuzení je na 3...takže spokojenost z mé strany úplně největší a dnes budu samozřejmě pokračovat! Včera večer jsem aplikovala EFT zase na Radka, kdy jsme pokračovali v řešení jeho bolestí..z 10 jsme se dostali na 6...při té fyzické bolesti je to hodnocení daleko přesnější.
Tak to je asi vše, co se týká toho, co jsem si přinesla. Metodu, která mne Vesmírně obohatila.
Přinesla jsem si pomocníka, kterého v mém životě vítám a miluji...jsem vděčná..děkuji..Markéta

P.S. nechybělo mi vůbec nic..možná postupem času zjistím, co ještě potřebuji, a pak se určitě ozvu pro pomoc :))
Na závěr bych ráda poděkovala Martině za to, za je úžasná bytost pod sluncem se vším všudy, a děkuji všem děvčatům i pánovi, neboť mne obohatili svými životy, zkušenostmi, svou statečností, zjištěním, že jsme si opravdu všichni rovni, že každý máme svůj příběh, svou cestu, a krásné na tom je, že se snažíme, hledáme, a že chceme pracovat na sobě samých, vypořádat se sami se sebou, a pomáhat nejen sobě, ale i ostatním...mějte se všichni krásně a někdy třeba naviděnou!"
(Markéta W., Začínáme s EFT 9.6.2012)

"Milá Martino, jsem z kurzu velice nadšená. Jsi velice dobrá učitelka. Z kurzu jsem pochopila jak si pomoct a co je vlastně příčinou problémů. Nikdy jsem si nemyslela, že na ty pocity tak tělo reaguje a má vliv na okolí. Ani jsem nevěděla, že jsem svoje pocity potlačovala a nedokázala je pojmenovat. Od mládí jsem věděla, že ten, kdo praktikuje určité metody, nemusí trpět. Intenzivně jsem se snažila to vypátrat, proto si to teď považuji. Umíš spojit svou profesi s alternativními metodami a to je úžasné. Intuice mě zavedla dobře. Už jsem se několik let motala v kruhu a nemohla z těch problémů ven. Jsem velice ráda, že jsem tě poznala a doufám, že se ještě uvidíme." (Míla P., Začínáme s EFT 9.6.2012)

"Účastnila jsem se kurzu Začínáme s EFT. Sešla se nás skvělá skupina, která pod vedením Martiny bezvadně fungovala v přátelském duchu a velice příjemné a otevřené atmosféře. Konkrétní rady, návody, praktické vyzkoušení. Doporučuji! Vyhlížím navazující kurzy. Martině moc děkuji!" (Katka P, Začínáme s EFT 9.6.2012)

"Kurz se mi moc líbil. Byl nás malý počet a Martina se nám tak věnovala i individuálně. Také oceňuji, že vše dokáže jednoduše vysvětlit a přitom i logicky odůvodnit." (Jiří S., Začínáme s EFT 24.3.2012)

"Ahoj Martino,
kurz byl výbornej, jeden z nejlepších, co jsem kdy měla možnost absolvovat. Jsem ráda, že jsem objevila nějakou techniku, která pracuje s emoceni.Mám za to, že mám šanci dostat se k sobě blíž a taky blíž k tomu, kdo náš stvořil. Po cestě domů mně pořád trochu jektaly ty zuby a měla jsem velkou žízeň.Kdybych se nestyděla před svými kolegy kurzisty, brečela bych mnohem víc. Přes víkend jsem přemýšlela, na čem bych chtěla nejvíc pracovat a je to to, co jsem nakousla v sobotu tj. pocity bezpečí a přijetí a smíření se s vlastními emocemi a tudíž sama se sebou. Pořád se o to snažím. Ráda bych se s Tebou a s podobně naladěnými lidmi stýkala dál. Měj se hezky.
"
Bohdana, absolventka kurzu Začínáme s EFT 24.3.2012

"Martino, dítvůj výklad byl velmi zajímavý. Děkuji za typy na zvyšování vědomí a knihy. Zážitky z kurzu mi přinesly do života optimismus a dobrou náladu."
Marika, absolvenkta kurzu Zákon přitažlivosti s EFT, leden 2012

"Ahoj Martino,
kurz mi strašně pomohl.Přijela jsem na něj celkem bez energie,protože jsem asi 4 dny před kurzem prodělala v nemocnici akutní zákrok.Tudíž jsem do poslední chvíle ani netušila jestli se kurzu zúčastním,ale bylo mi hloupé podruhý kurz rušit.I když to bylo nesmírně náročný,protože mi fakt nebylo až tak dobře.Tento kurz mi dal neskutečně hodně.Pochopila jsem co je to vděčnost za každou situaci,která nastane.Pochopila jsem,že mám být vděčná za to,že jsem přežila,taky jsem třeba mohla mít nemocný a postižený dítě ! Pochopila jsem ,že si nemáme brát z toho co se nám děje to co nám to vzalo,ale to co nám to dalo.S tím jsem si docela lámala hlavu,ale ted už to vím.Ještě jednou moc děkuji."

Zdena, absolventka kurzu Zákon přitažlivosti s EFT, leden 2012

"Marti, moc děkujeme za včerejší kurz, bylo to super. Myslím, že si všechno začíná pomalinku sedat.
Ještě jsem se nedostala k tomu, abych si něco zkusila doma, ale snad to o víkendu napravím :)
Tato metoda je opravdu úžasná a myslím, že přinese výborné výsledky.
Samozřejmě souhlasím se zasíláním newslettrů.
Jak začnu s EFT pracovat, tak se potom ozvu, abych Tě informovala jak mi to jde a jaké mám výsledky.
Ještě jednou díky, moc jsem si to užila :)"

Klára P., absolventka kurzu Začínáme s EFT, listopad 2011

"Kurz proběhl v příjemné přátelské atmosféře. Písemné podklady jsou srozumitelné a EFT si na praktických příkladech všichni vyzkoušeli. Kurz jsi vedla profesionálním i osobním přístupem, děkuji.
Materiály jsem si znovu prošla a vše jsem nechala "zaležet". Dnes ráno jsem cítila v hlavě hroznou tíhu, tlaky, bolest. Tak jsem si sedla a jak jsem si pamatovala z kurzu, jsem oťukala bolest v hlavě a druhé kolo s volbou přeměny na světlo a lásku a bolest byla pryč. Už se těším na další změny při praktikování EFT!"

Marika J., absolventka kurzu Začínáme s EFT, listopad 2011

"Kurz byl pro mne velmi přínosný, seznámení s technikou EFT vnímám jako velkou možnost zlepšení mého života.Pochopitelnou cestou si mohu pomoci v náročných situacích, zpracovávat vztahy a vypořádat se s negativními vlivy okolí.Je to metoda jednoduchá, vhodná pro každého, kdo chce pro sebe něco udělat.
S vedením a organizací kurzu jsem byla maximálně spokojená, po celou dobu vládla příjemná,upřímná a otevřená atmosféra.
Velmi děkuji Martině za úžasnou zkušenost! "

Kamila Veselá, absolventka kurzu Začínáme s EFT, říjen 2011

"Moc děkuji za tak užasný kurz EFT.Myslím,že tutu techniku by měl umět snad každý,protože je upně jednoduchá a hlavně je velkým přínosem pro každého kdo ji zkusí.Kurz byl perfektně vedený a technika velmi dobře vysvětlená."
Zdeňka K., Začínáme s EFT, říjen 2011

"Na kurzu se mi objasnili mnohé věci, u kterých jsem dříve tápala, líbilo se mi, že kurz byl veden prakticky z ukázkami, co je velmi prostěšné."
Pavla, absolventka kurzu Začínáme s EFT, září 2011

"Kurz byl velmi dobrý, metoda EFT byla dobře vysvětlena, určitě je pro mě přínosný."
Lenka, absolventka kurzu Začínáme s EFT, září 2011

"Kurz splnil moje očekávání, myslím, že získané znalosti určitě uplatním."
Hana, absolventka kurzu Začínáme s EFT, září 2011

"Technika i vedení kurzu na mě působilo velmi dobře, bylo to užitečné a osvěžující. Kvalitní lektorské i lidské vedení. Díky!"
Martina, absolventka kurzu Začínáme s EFT, září 2011

"Už dlouho jsem se necítila tak dobře. Moc děkuji za příjemně strávený den."
Věrka, absolventka kurzu Hubnutí s EFT, červen 2011

"Účast na kurzu hodnotím velmi pozitivně. Otevřelo mi to mnohé možnosti práce na sobě a uvědomění si síly svých emocí. Rozhodně nabyté znalosti z kurzu využiji"
Gábina, absolventka kurzu Začínáme s EFT, duben 2011

"S kurzem jsem velmi spokojená. Byla jsem poprvé takovém kurzu a je to pro mě velkým přínosem. jen se musím naučit to pro sebe využít".
Božena, absolventka kurzu Začínáme s EFT, duben 2011

"Kurz byl skvělý, výborné vedení. Technika působí velmi jednoduše a v tom je její účinnost. Děkuji."
Alexandra, absolventka kurzu Začínáme s EFT, leden 2011